Inschrijven organisatie of vrijwilliger

Inloggen

  1. Wachtwoord vergeten?
Opening 17 juniHeel veel nieuwe vacatures in beeld

Hoe werkt deze site?

Hieronder vindt u een korte uitleg voor het gebruik van de website. Indien uw organisatie al bekend is bij de vrijwilligerscentrale heeft een medewerker uw huidige openstaande vacatures al voor uw ingevoerd. U kunt deze nu zelf gaan beheren.

Plaatsen van vacatures
Ook vrijwilligersorganisaties kunnen zich eenvoudig en gratis inschrijven. Schrijf u in door rechts op de knop 'inschrijven als organisatie' te klikken en u ontvangt per omgaande uw inlognaam en een wachtwoord. Daarmee kunt u dan uw gegevens en uw vacatures invullen en beheren.
Het is van belang dat u dit goed bijhoudt, dat voorkomt dat geinteresseerde kandidaten gaan reageren op vacatures die al vervuld of mogelijk vervallen zijn.

Ook kunt u alvast vacatures melden die zich in de toekomst gaan voordoen. Denk bijvoorbeeld aan tuinwerk. U kunt in januari al een oproep plaatsen voor vrijwilligers die u nodig heeft om de tuin zomerklaar te maken in maart. Hoe eerder en gerichter u uw vacature meld, des te groter is de kans dat u een geschikte vrijwilliger vindt.

Indien u uw contactgegevens op openbaar plaatst, kunnen geinteresseerde kandidaten rechtstreeks contact met u opnemen. U kunt er ook voor kiezen om dat niet te doen, zodat de geinteresseerde kandidaten via de vrijwilligerscentrale doorverwezen moeten worden.

Zoeken in het vrijwilligersbestand
Als u zich als organisatie heeft aangemeld dan kunt u ook zoeken in ons vrijwilligersbestand. Alle virjwilligers die zich hebben ingeschreven kunnen aangeven of zij hun gegevens openbaar willen maken. De gegevens die openbaar gemaakt worden, zijn echter wel beperkt ivm bescherming van de privacygegevens. U krijgt de mogelijkheid om vrijwilligers via de email te benaderen en te vragen of zij interesse in de vacature die u vacant heeft.

Klik op het plaatje voor een uitgebreidere handleiding